DOWNLOAD DE INFORMATIE BROCHURE 

NIEUWE WEBSITE : MOGELIJKHEDEN & TARIEVEN

HOU JE SPAM OOK EVEN IN DE GATEN :)

Komt naar je toe!

YES! Ik wil DE PRIJZENGIDS AANVRAGEN

Stap 1.

Yes! Dit deel is zo leuk! We gaan het hebben over wie jij bent en jouw drijfveren om te ondernemen. Zo leer ik je beter kennen. We bespreken de kern van je bedrijf, je missie en je plannen voor de toekomst. Daarna bespreken we concreet hoe jouw website eruit moet gaan zien. Hoe spreken we jouw ideale doelgroep aan? Wat wordt precies je aanbod en de pagina structuur. Welke kleuren en vormen passen bij jouw brand? Welke stijl past hierbij. Ik bouw zowel in Wordpress als in Showit, samen bespreken we welke platform de beste match is.

Denk je nu: oh help, dat weet ik allemaal (nog) niet! Geen stress… Bijna niemand heeft dit helemaal scherp. Daarom beginnen we met deze leuke sessie. Wanneer ik een vrouw hoor praten vallen voor mij de puzzelstukjes snel op hun plaats. Wij komen samen in dit gesprek tot een mooi afgerond plan. 


Moodboard maken

Na de deepdive gaan we samen een moodboard creëren. Je krijgt vragen van mij mee die je kunt gaan invullen, waardoor ik een goed beeld krijg van jouw wensen en ideeen. Aan de hand van alle input maak ik een moodboard met welke stijl we verder gaan en wat hier bij past. Samen bespreken we of dit voor jouw gevoel klopt. 


Stap 2.

Bouwfase

Tijd om echt aan de slag te gaan! Je krijgt direct een duidelijke planning, wanneer je het traject in gaat. Zo weet je precies waar ik elke week mee bezig ben. Voor een website begin ik altijd met de home pagina bouwen. Deze moet natuurlijk meteen je doelgroep aanspreken en passen bij jou. Wanneer de home pagina af is laat ik deze aan je zien en kunnen we zonodig wat bijsturen. 

Wanneer we beiden tevreden zijn over de home pagina ga ik de vervolg pagina’s bouwen. Hierna hebben we samen een correctieronde om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. 


Stap 3.

DEEPDIVE SESSIE: INTERNE BRANDING

Oplevering

Yeeeh! De website staat klaar. We bespreken of je de onderhoud en back- ups door SHE Factory wilt laten doen of zelf wilt gaan oppakken. We lopen samen alle pagina’s nog even na en kijken of alle linkjes het doen en of alles klaar staat. 

We bespreken hoe we gaan lanceren en je krijgt van mij een leuke vormgeving om je nieuwe website op social media te laten zien. Ook krijg je gratis social media templates cadeau om in dezelfde stijl online door te kunnen gaan. 

Ik vind het belangrijk dat je zelf goed uit de voeten komt met jouw website. Je website is makkelijk aan te passen en ik leer je precies hoe je dit doet. Ook maak ik instructie video’s met uitleg om later terug te kunnen kijken. 

Stap 4.

Ik KOM LIEVER METEEN IN CONTACT

De website en nieuwe huisstijl zijn heel erg mooi geworden, boven verwachting! Erg van onder de indruk. Mooi hoe de gesprekken die we gehad hebben terug komen in de vormgeving. Bijzonder hoe Marianne in staat is om alles in één geheel neer te zetten waarin alles met elkaar verbonden is! Dat raakt me!

 |  Vlinder Liv

'WOW, mijn nieuwe website
 is boven verwachting!'

- Linda

Je inlevingsvermogen om iets te maken wat precies bij je past qua stijl en inhoudt was echt heel tof. Het persoonlijke contact was super. Ik kon ook allerlei vragen bij je kwijt over hoe je en bedrijf runt. Op zakelijk en marketing gebeld. Ik vond het fijn om daar dan samen over te sparren. Dit is een site waar ik trots op ben en wat past bij mij als coach. Super gedaan! Dank je wel! 

 |  Blijf Gezond Nijkerk

'Dit is een site waar ik trots
 op ben eN WAT bij mij PAST!'

- Marieke

“Werken met She Factory voelt echt als het hebben van een all in- en hands on marketingexpert. Marianne voelde tijdens de deepdive marketingsessie goed aan wat ik nodig had.

Mooie verheldering door het stellen van de juiste vragen vanuit hun vakkennis. Het marketingplan geeft mij houvast en structuur. Ze houden me scherp. We werken samen echt naar de lancering toe.

Echt een aanrader samenwerken met SHE FACTORY!”

 |  GoedID

'Ze voelde tijdens de deepdivE   goed aan wat ik nodig had'

- Lieselore

Het persoonlijk gesprek voordat we van start gingen vond ik erg fijn. Je dacht met mij mee en begreep mij goed. Ik vind het prachtig hoe mijn huisstijl & website geworden is. Het is fijn dat mijn verhaal zo goed uiteen is gezet. Mooi om te zien dat wat ik voor ogen had nu werkelijkheid is. 

 |  Laura Elkhuizen Fotografie

'mooi om te zien dat wat ik voor   ogen had nu werkelijkheid is'

- Laura

Nog steeds kan ik uren op mijn website rondklikken, kijken en lezen. Hij is zo passend, mooi en af! De communicatie verloopt soepel. Heel snel antwoord en er wordt lekker veel meegedacht. Samen kom je dan veel verder en op nóg betere ideeën! Ik zou zelf nooit op deze kleuren in mijn nieuwe huisstijl zijn gekomen. Ze paste zo goed bij mij en mijn bedrijf!

 |  Moms & Mini's

'Nog steeds kan ik uren op mijn   website rondkiJken'

- Pascal

Ik heb een fijne deepdive strategie sessie gevolgd.
We bespraken heel gericht en persoonlijk onze situatie en hoe we onze
marketing strategie daarbij konden verbeteren en aanpassen.

Ik heb weer veel geleerd!Ik kom blij en vol nieuwe ideeën thuis.#vooralblijvendoenwaarikgoedinben”

 |  You Are Brilliant

'Ik heb een fijne DEEPDIVE 
 STRATEGIE SESSIE gevolgd'

- Christy

Afgelopen week de masterclass marketing gevolgd! Nu al veel aan gehad!
Mijn agenda laat het volledig uitwerken nog niet helemaal toe! Maar er is me heel
veel duidelijk geworden in wat ik nu doe en wat ik zou moeten doen!Mijn bedrijf gaat zeker groeien door jullie hulp!!

 |  NW Looks

'ER IS ME VEEL DUIDELIJK GEWORDEN
 IN WAT IK ZOU MOETEN DOEN'

- Kim

Mijn website is mooi, vrouwelijk en professioneel geworden. Ook vind ik mijn nieuwe huisstijl erg mooi. Er werd goed naar me geluisterd en gebruik gemaakt van mijn input. Tijdens dit proces hadden we goed persoonlijk contact en kreeg ik goed uitleg over de website. Ik vond het splitsen van het bedrag ook een fijne uitkomst. 

 |  Made Creatives

'Mijn website is mooi, vrouwelijk   en professioneel geworden'

- Machteld

Blij met onze nieuwe website en templates. Erg professioneel. Tijdens het traject reageerde je vriendelijk, snel en duidelijk. Ons betrekken bij de keuzes vonden we fijn.

 Vrouwen voelen elkaar aan en zo versterk je elkaar. Fijn om dat te ervaren in een voor mij algemeen mannenwereld. 

 |  Savourer

'Vriendelijk, snel eN duidelijk! 
 vrouwen VOELen elkaar AAN'

- Monica

Heel blij met mijn nieuwe webshop en logo. Je denkt met mij mee in oplossingen en deelt veel kennis.

Je kende me al een beetje, dus het was fijn dat je pijn producten en stijl goed kon inschatten. 

 |  Owned By

'Heel blij met mijn nieuwe
 webshop en logo'

- Linda

She Factory heeft een geweldig totaalplan om je echt te laten nadenken over je brand, doelgroep, je uitstraling, je content, je unieke selling points en de eigenheid van jouw bedrijf en product.

She Factory is kundig, hands on en creatief. Ze is een doorzetter met verstand van zaken. Alles is door hen geregeld en het resultaat mag er (meer dan) zijn! 

 |  Efficiency Partners

'She Factory is kundig,
 hands on en creatief'

- Estrella

Words ons the streets

prev

next

TESTIMONIALS

PORTFOLIo

Some of my favourite projects

Website

Huisstijl

Oh, ik hou zo van ontwerpen... Naast bedrijfsstrategieën uitdenken is dit echt heerlijk om te doen. Heb jij iets aan design nodig? Je kunt bij SHE Factory onder andere terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk, website design, social media templates, facebook & linkedIn covers, advertentiesets, visitekaaartjes, brochures & flyers, illustraties.  

Wil jij zien wat ik de afgelopen periode voor klanten gemaakt hebt?