DOWNLOAD DE INFORMATIE BROCHURE 

Strategie sessie : MOGELIJKHEDEN & TARIEVEN

HOU JE SPAM OOK EVEN IN DE GATEN :)

Komt naar je toe!

Sessie : 

In een strategie sessie behandelen we vaak op maat waar jij tegen aan loopt en hulp bij nodig hebt binnen jouw business. We hebben contact van te voren en bespreken waar je mee bezig bent en hulp bij nodig hebt of eens strategisch over wilt sparren. 

Om je een idee te geven waar ik veel bij help in strategie sessies:

JOUW BRANDSTORY & strategie ONTWIKKELEN

Ben je toe aan jouw bedrijf een stap hoger te krijgen en echt sterk en authentiek in de markt te zetten? Kan zijn dat je nog beginnend bent en voelt dat je klaar bent voor de volgende stap. Kan ook zijn dat je al langer onderneemt maar dat je weer eens scherp moet hebben waar je echt blij van wordt, waar je energie van krijgt en hoe je weer echt gaat doen waar je blij van wordt!

Dan is deze sessie echt goed voor je! We gaan samen even terug naar de kern. Waarom onderneem jij, wat is je visie, wat zijn je dromen en plannen voor de komende tijd? Wat zijn de kernwaarden van jouw bedrijf en wie is jouw ideale klant? Zo even wat vragen om een helder plan uit te gaan werken. Je komt uit dit gesprek met een helder plan van wie jij als ondernemer bent, waar jouw bedrijf voor staat en hoe jij jezelf zichtbaar maakt online!

BOUW JOUW DROOM!

Je hebt ideeën en dromen, maar kan het niet goed helder krijgen hoe je hier concreet mee aan de slag kan gaan. 

Soms zijn het nog niet eens concrete ideeën maar weet je wel dat je ergens passie voor hebt. Kom! Laten we die dromen eens serieus nemen en waar gaan maken! We gaan samen sparren over waar jij goed in bent en hoe je hier een business plan omheen kan bouwen. 

In zo’n gesprek stel ik je vragen waardoor je scherp ontdekt waar jouw passie ligt en waar jouw talenten liggen. Ook geef ik wat opdrachten voor thuis mee om dit verder te ontdekken. En leuker nog- als jij ontdekt wat jij te geven hebt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen - hoe kan je hier dan een tof bedrijf rondom bouwen? Ik loop al tien jaar mee met ondernemers en kan je precies vertellen welke kansen ik zie. 

Sessie :

How does it work?

Doe mij zo'n sessie

Doe mij zo'n sessie

De website en nieuwe huisstijl zijn heel erg mooi geworden, boven verwachting! Erg van onder de indruk. Mooi hoe de gesprekken die we gehad hebben terug komen in de vormgeving. Bijzonder hoe Marianne in staat is om alles in één geheel neer te zetten waarin alles met elkaar verbonden is! Dat raakt me!

 |  Vlinder Liv

'WOW, mijn nieuwe website
 is boven verwachting!'

- Linda

Je inlevingsvermogen om iets te maken wat precies bij je past qua stijl en inhoudt was echt heel tof. Het persoonlijke contact was super. Ik kon ook allerlei vragen bij je kwijt over hoe je en bedrijf runt. Op zakelijk en marketing gebeld. Ik vond het fijn om daar dan samen over te sparren. Dit is een site waar ik trots op ben en wat past bij mij als coach. Super gedaan! Dank je wel! 

 |  Blijf Gezond Nijkerk

'Dit is een site waar ik trots
 op ben eN WAT bij mij PAST!'

- Marieke

“Werken met She Factory voelt echt als het hebben van een all in- en hands on marketingexpert. Marianne voelde tijdens de deepdive marketingsessie goed aan wat ik nodig had.

Mooie verheldering door het stellen van de juiste vragen vanuit hun vakkennis. Het marketingplan geeft mij houvast en structuur. Ze houden me scherp. We werken samen echt naar de lancering toe.

Echt een aanrader samenwerken met SHE FACTORY!”

 |  GoedID

'Ze voelde tijdens de deepdivE   goed aan wat ik nodig had'

- Lieselore

Het persoonlijk gesprek voordat we van start gingen vond ik erg fijn. Je dacht met mij mee en begreep mij goed. Ik vind het prachtig hoe mijn huisstijl & website geworden is. Het is fijn dat mijn verhaal zo goed uiteen is gezet. Mooi om te zien dat wat ik voor ogen had nu werkelijkheid is. 

 |  Laura Elkhuizen Fotografie

'mooi om te zien dat wat ik voor   ogen had nu werkelijkheid is'

- Laura

Nog steeds kan ik uren op mijn website rondklikken, kijken en lezen. Hij is zo passend, mooi en af! De communicatie verloopt soepel. Heel snel antwoord en er wordt lekker veel meegedacht. Samen kom je dan veel verder en op nóg betere ideeën! Ik zou zelf nooit op deze kleuren in mijn nieuwe huisstijl zijn gekomen. Ze paste zo goed bij mij en mijn bedrijf!

 |  Moms & Mini's

'Nog steeds kan ik uren op mijn   website rondkiJken'

- Pascal

Ik heb een fijne deepdive strategie sessie gevolgd.
We bespraken heel gericht en persoonlijk onze situatie en hoe we onze
marketing strategie daarbij konden verbeteren en aanpassen.

Ik heb weer veel geleerd!Ik kom blij en vol nieuwe ideeën thuis.#vooralblijvendoenwaarikgoedinben”

 |  You Are Brilliant

'Ik heb een fijne DEEPDIVE 
 STRATEGIE SESSIE gevolgd'

- Christy

Afgelopen week de masterclass marketing gevolgd! Nu al veel aan gehad!
Mijn agenda laat het volledig uitwerken nog niet helemaal toe! Maar er is me heel
veel duidelijk geworden in wat ik nu doe en wat ik zou moeten doen!Mijn bedrijf gaat zeker groeien door jullie hulp!!

 |  NW Looks

'ER IS ME VEEL DUIDELIJK GEWORDEN
 IN WAT IK ZOU MOETEN DOEN'

- Kim

Mijn website is mooi, vrouwelijk en professioneel geworden. Ook vind ik mijn nieuwe huisstijl erg mooi. Er werd goed naar me geluisterd en gebruik gemaakt van mijn input. Tijdens dit proces hadden we goed persoonlijk contact en kreeg ik goed uitleg over de website. Ik vond het splitsen van het bedrag ook een fijne uitkomst. 

 |  Made Creatives

'Mijn website is mooi, vrouwelijk   en professioneel geworden'

- Machteld

Blij met onze nieuwe website en templates. Erg professioneel. Tijdens het traject reageerde je vriendelijk, snel en duidelijk. Ons betrekken bij de keuzes vonden we fijn.

 Vrouwen voelen elkaar aan en zo versterk je elkaar. Fijn om dat te ervaren in een voor mij algemeen mannenwereld. 

 |  Savourer

'Vriendelijk, snel eN duidelijk! 
 vrouwen VOELen elkaar AAN'

- Monica

Heel blij met mijn nieuwe webshop en logo. Je denkt met mij mee in oplossingen en deelt veel kennis.

Je kende me al een beetje, dus het was fijn dat je pijn producten en stijl goed kon inschatten. 

 |  Owned By

'Heel blij met mijn nieuwe
 webshop en logo'

- Linda

She Factory heeft een geweldig totaalplan om je echt te laten nadenken over je brand, doelgroep, je uitstraling, je content, je unieke selling points en de eigenheid van jouw bedrijf en product.

She Factory is kundig, hands on en creatief. Ze is een doorzetter met verstand van zaken. Alles is door hen geregeld en het resultaat mag er (meer dan) zijn! 

 |  Efficiency Partners

'She Factory is kundig,
 hands on en creatief'

- Estrella

Words ons the streets

prev

next

TESTIMONIALS

PORTFOLIo

Some of my favourite projects

Website

Huisstijl

Oh, ik hou zo van ontwerpen... Naast bedrijfsstrategieën uitdenken is dit echt heerlijk om te doen. Heb jij iets aan design nodig? Je kunt bij SHE Factory onder andere terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk, website design, social media templates, facebook & linkedIn covers, advertentiesets, visitekaaartjes, brochures & flyers, illustraties.  

Wil jij zien wat ik de afgelopen periode voor klanten gemaakt hebt?