OVER MEER LOL MET LEUKE MENSEN (MLMLM)

Meer Lol Met Leuke Mensen is het leukste horecaspel van Nederland. Ontwikkelaar Lieselore van Dijkhuizen stond nog aan het begin van de uitrol van dit spel en had op marketinggebied eigenlijk alles nog nodig. 

DEEP DIVE

Met MLMLM hebben we diepgaand gesproken over de marketingstrategie door middel van een Deep Dive sessie. Daarin werden bijvoorbeeld missie, visie, doelgroep, strategie, stijl content en planning bepaald. 

FOTO’S EN VIDEO

We organiseerden samen met MLMLM een middag waarin verschillende samenstellingen van mensen het spel uitprobeerden in een mooie horecasetting. Daarbij werden door SHE Factory zowel foto’s als video gemaakt (de edit van de video werd door iemand anders verzorgd). Ook voor de webshop in een later stadium werden de productfoto’s door SHE Factory gemaakt.

WEBSHOP

De webshop van MLMLM is volledig door SHE Factory ontwikkeld en ingericht. Foto’s, teksten en technische bouw zijn allemaal door SHE Factory ontworpen en uitgevoerd. 

WEBSITE

SHE Factory bouwde de website voor MLMLM en schreef de webteksten. Ook de webshop werd door ons gebouwd en ingericht. 

VORMGEVING + TEKSTEN

SHE Factory heeft voor MLMLM ontworpen voor zowel online als offline media. Zo maakten we banners en vormgeving voor de website en social media, maar ook ontwierpen we een flyer en een instructie. Voor al dit drukwerk schreven wij ook de teksten.

BRANDING

SHE Factory verzorgde gedurende het traject de volledige branding van MLMLM. Zo werd er een contentkalender uitgedacht en een marketingkalender ontworpen. SHE Factory maakte rubrieken en schreef voor en met MLMLM blogs en berichten voor op social media en de website. 

CAMPAGNES

Verschillende advertenties zijn door ons ontworpen waarbij zowel foto’s als vormgeving en tekst door SHE Factory zijn gemaakt. Daarnaast hebben we trechters ontworpen met landingspagina’s en geautomatiseerde mailings. WEBSITE | FOTO’S | (WEB)TEKSTEN | VORMGEVING | VIDEo | WEBSHOP| DRUKWERK | BRANDING | CAMPAGNES

Het leukste Horecaspel van
Nederland!

MEER LOL MET LEUKE MENSEN

Meer Lol Met Leuke Mensen is het leukste horecaspel van Nederland. Ontwikkelaar Lieselore van Dijkhuizen stond nog aan het begin van de uitrol van dit spel en had op marketinggebied eigenlijk alles nog nodig. 

Meer Lol Met Leuke Mensen is het leukste horecaspel van Nederland. Ontwikkelaar Lieselore van Dijkhuizen stond nog aan het begin van de uitrol van dit spel en had op marketinggebied eigenlijk alles nog nodig. Meer Lol Met Leuke Mensen is het leukste horecaspel van Nederland. Ontwikkelaar Lieselore van Dijkhuizen stond nog aan het begin van de uitrol van dit spel en had op marketinggebied eigenlijk alles nog nodig. 

Bekijk de Gallerij hieronder

GALLERIJ