Estrella, Efficiency Partners

“She Factory heeft een geweldig totaalplan om je echt te laten nadenken over je doelgroep, je uitstraling, je content, je unieke selling points en de eigenheid van jouw bedrijf en product.

She Factory is kundig, hands on en creatief. Het zijn doorzetters met verstand van zaken. Ze hebben veel werk voor ons uit handen genomen, hebben een prachtige website neergezet met gave filmpjes en prachtige foto’s. Alles is door hen geregeld en het resultaat mag er (meer dan) zijn! We zien uit naar de volgende stappen in het traject, want wij willen nu alleen maar meer.”

REVIEWS

Webdesigner - html en css specialist

De Wereldwijven


“We zijn erg blij met de website (Verzorgd en mooi eindproduct) en vonden het
contact erg prettig. Ook de sturing waar we heen willen tijdens de eerste Deep Dive, maar ook daarna nog, vonden we heel sterk.

Jullie zorgden voor een goede structuur en planning en zijn sterk in advies geven.

Ook hebben jullie up-to-date kennis van online media.” 

REVIEWS

Lieselore, GoedID


“Werken met She Factory voelt echt als het hebben van een all in- en hands on marketingexpert. Joke en Marianne voelden tijdens de deepdive marketingsessie goed aan wat ik nodig had. Mooie verheldering door het stellen van de juiste vragen vanuit hun vakkennis. Het 6 maanden marketingplan geeft mij houvast en structuur. Ze houden me scherp. We werken samen echt naar de lancering toe.

Echt een aanrader samenwerken met deze powervrouwen!”

REVIEWS

Machteld, MaDe Creatives“Ik heb een fijne masterclass marketing gevolgd.

We bespraken heel gericht en persoonlijk onze situatie en hoe we onze marketing strategie daarbij konden verbeteren en aanpassen.

Ik heb weer veel geleerd!”

REVIEWS

Machteld, MaDe Creatives“Ik heb een fijne masterclass marketing gevolgd.

We bespraken heel gericht en persoonlijk onze situatie en hoe we onze marketing strategie daarbij konden verbeteren en aanpassen.

Ik heb weer veel geleerd!”

REVIEWS

Kim, NwLooks“Afgelopen week de masterclass marketing gevolgd! Nu al veel aan gehad!

Mijn agenda laat het volledig uitwerken nog niet helemaal toe! Maar er is me heel
veel duidelijk geworden in wat ik nu doe en wat ik zou moeten doen!

Mijn bedrijf gaat zeker groeien door jullie hulp!!”

REVIEWS

Christy, You Are Brillinat
“Een inspirerende masterclass van de She Factory gevolgd.
Ik kom blij en vol nieuwe ideeën thuis.

#vooralblijvendoenwaarikgoedinben”

REVIEWS

Lieselore, Goed ID


“Werken met She Factory voelt echt als het hebben van een all in- en hands on marketingexpert. Joke en Marianne voelden tijdens de deepdive marketingsessie goed aan wat ik nodig had. Mooie verheldering door het stellen van de juiste vragen vanuit hun vakkennis. Het 6 maanden marketingplan geeft mij houvast en structuur. Ze houden me scherp. We werken samen echt naar de lancering toe. Echt een aanrader samenwerken met deze powervrouwen!”

REVIEWS

Machteld, MaDe Creatives


“Ik heb een fijne masterclass marketing gevolgd.

We bespraken heel gericht en persoonlijk onze situatie en hoe we onze marketing strategie daarbij konden verbeteren en aanpassen. 

Ik heb weer veel geleerd!”

REVIEWS

LEES MEER OVER ONS

Wij geloven dat elke vrouwelijke ondernemer online marketing in kan zetten voor een succesvolle onderneming. Of je nu een groot bedrijf hebt of zzp’er bent, door online marketing krachtig in te zetten, ga jij groeien. In naamsbekendheid en dus in succes.

Wij vinden het fantastisch als wij kunnen helpen met je online marketing. Door onderdelen daarvan uit handen te nemen, of door jou te trainen en praktische tips te geven. 

Petra Bredewold

Wat zou jij willen
uitbesteden aan anderen?

PARTNERS

Om te garanderen dat onze klanten de beste kwaliteit krijgen, werken wij samen met een team van specialisten.

Zo kunnen we specialistisch maatwerk bieden en is er geen klus te ingewikkeld voor SHE Factory. 

Heb jij een ingewikkeld project, een bijzondere wens of een fantastisch idee? Samen met onze partners maken wij het voor jou mogelijk, terwijl jij al je werkzaamheden bij één partij houdt. Dus ga doen wat jij echt leuk vindt en besteedt je marketing uit aan een team van betrokken experts. 


DOE DE TEST >

Doe de marketing check

Goeie vraag he? Had je er al eens over nagedacht? Welk gevoel roept jouw merk op? Je hebt misschien nagedacht over welke kleuren jij mooi vindt... 

ON THE BLOG

Welk gevoel roept jouw merk op? - merkassociaties en branding

20 sept. 2018

Ga naar de blogs >

SUCCESVOLLE ONDERNEMING

“Naast game-ontwikkeling maak ik met liefde en plezier toffe websites voor freelancers en kleine ondernemers. Dit doe ik razendsnel dankzij het gebruik van WordPress!

Door mijn expertise in webdevelopment is het ook geen enkel probleem om nieuwe dingen helemaal op maat te bouwen, zodat de website volledig aansluit op jouw wensen."

IT en website-specialist

Deloryan Hommers

“Ik hou van het creëren, iets bedenken en maken waar er nog niks bestond. Elke website is anders en heeft zijn eigen stijl nodig, ik vind het elke keer weer leuk om de juiste balans te vinden zodat de site echt bij het merk of de persoon past.

Daarbij maak ik gebruik van de nieuwste technieken die beschikbaar zijn op het web en hou ik rekening met de gebruikservaring.”


Estelle Levinson

Videoproducer

“Ik ben een gedreven videoproducer en eigenaar van filmbedrijf ME Visions. Samen met mijn team ben ik gespecialiseerd in het maken van online video (o.a. online commercials, promovideo's en corporate storytelling).

Ik vind het vooral belangrijk om echtheid te laten zien. Niet alleen het bedrijf, het product of de dienst die je wilt verkopen, maar vooral de persoon/personen en de drive die erachter zit.”

Jenny Luten

SEO Specialist

“Ik ben Jenny Luten. Al ruim 10 jaar ben ik gespecialiseerd in SEO en ik heb veel hoge posities in Google gerealiseerd. Ik kan zowel technisch optimaliseren als advies geven. Door mijn unieke en nuchtere kijk op SEO kan ik aantoonbaar veel bereiken voor klanten.

Zo combineer ik de theoretische kennis over SEO vooral met praktijkervaring. Of het nu een hele kleine of grote site is, er zijn altijd mogelijkheden.”