Jun 26, 2019

In de huidige wereld zien we een groot gedeelte van elkaars leven in het openbaar. Zowel privé als zakelijk. We volgen elkaar op sociale media en zien hoe de ander leeft en hoe de ander haar bedrijf bouwt. Althans… we zien wat diegene wil laten zien. We leven in een wereld waar een enorme prestatiedrang heerst en waar we snoeihard, ongenuanceerd, online onze mening delen over alles.

We kijken op naar mensen die een succesvol bedrijf hebben, hard werken, verantwoord eten, veel geld verdienen, mooie reizen maken, bijzondere talenten ontwikkelen, in dikke huizen wonen, een verschil maken in de wereld…. Oh en daarnaast moet je ook nog mindful bezig blijven en enorm positief en ontspannen in het leven staan. Dat is nogal wat! We voelen de druk onszelf te bewijzen.

Je doet zo hard je best!

Perfectionisme gaat er van uit dat iets kapot is en gerepareerd moet worden. Het moet verbeterd, het is niet goed genoeg zoals het nu is.

We hebben hoge verwachtingen van onszelf. Daarnaast hebben we ouders, kinderen, familie en vrienden, die veel van ons verwachten. We doen doorlopend ons best om aan die verwachtingen te voldoen. Het nog beter te doen. Lukt dat niet… dan zijn we niet helemaal tevreden. We willen een betere moeder zijn, een leukere vriendin en een nog succesvoller bedrijf opbouwen.

Je doet je best een betere versie van jezelf te maken. Maar alle pogingen om jouw eigenwaarde te versterken mislukken op deze manier. Eigenlijk bevestig je steeds opnieuw je minderwaardigheid. Het is ontzettend vermoeiend als je constant iets ‘moet’ van jezelf. Helemaal wanneer we ons schuldig gaan voelen, als we naar ons idee gefaald hebben.

Daarom zeg ik vandaag tegen jou: ‘Stop ermee! Je hoeft jezelf niet te repareren of te verbeteren. Je bent goed zoals je bent. Het is niet nodig je tegenover wie dan ook te bewijzen. Je hebt lang genoeg gerend.’

Zullen we het eens anders gaan doen?

Ken je waarde!

Jouw eigenwaarde wordt niet bepaald door jouw prestaties. Het klinkt misschien zoetsappig maar het is zo. Je bent goed zoals je bent. Zelfs met jouw gekkigheden, tekortkomingen en beperkingen. Het is onnodig jezelf te verbeteren of te fiksen. Je bent niet afhankelijk van de bevestiging van anderen. Jouw eigenwaarde bepaal je zelf. Ik geloof persoonlijk dat je met precisie gemaakt bent door God. Dat er een plan voor jou is, een doel hier, een leven welke precies bij jou past.

Wanneer je beter ontdekt wie jij al bent, ga je een leuker leven hebben. Als je weet waar jij blij van wordt, waar jouw talenten liggen, waar je passie voor hebt, dan beweeg je die kant op in jouw leven. Dat geldt ook voor de andere kant. Ik beweeg weg van de dingen die mij niet liggen, van de dingen waar ik niet goed in ben, die mij teveel energie kosten. Ik hoef mezelf niet te verbeteren… ik wil leren hoe ik gemaakt ben en wat mijn waarde is.

Wees trouw aan jezelf!

Wanneer je gaat ontdekken hoe jij in elkaar steekt en hoe jij het prettigst leeft, komt er rust. Je hoeft jezelf niet te vergelijken, want jij bent niet te vergelijken. Onbewust vissen naar waardering en bevestiging heb jij niet nodig. Jezelf of jouw bedrijf vergelijken met anderen of grote voorbeelden, zijn niet meer belangrijk. Je laten inspireren is helemaal oké, maar jij gaat het doen op jouw manier. Vanuit jouw authenticiteit.

Enjoy your life! En #doeslief tegen jezelf!

Je hoeft jezelf niet te bewijzen, en hier is waarom.

De website en nieuwe huisstijl zijn heel erg mooi geworden, boven verwachting! Erg van onder de indruk. Mooi hoe de gesprekken die we gehad hebben terug komen in de vormgeving. Bijzonder hoe Marianne in staat is om alles in één geheel neer te zetten waarin alles met elkaar verbonden is! Dat raakt me!

 |  Vlinder Liv

'WOW, mijn nieuwe website
 is boven verwachting!'

- Linda

Je inlevingsvermogen om iets te maken wat precies bij je past qua stijl en inhoudt was echt heel tof. Het persoonlijke contact was super. Ik kon ook allerlei vragen bij je kwijt over hoe je en bedrijf runt. Op zakelijk en marketing gebeld. Ik vond het fijn om daar dan samen over te sparren. Dit is een site waar ik trots op ben en wat past bij mij als coach. Super gedaan! Dank je wel! 

 |  Blijf Gezond Nijkerk

'Dit is een site waar ik trots
 op ben eN WAT bij mij PAST!'

- Marieke

“Werken met She Factory voelt echt als het hebben van een all in- en hands on marketingexpert. Marianne voelde tijdens de deepdive marketingsessie goed aan wat ik nodig had.

Mooie verheldering door het stellen van de juiste vragen vanuit hun vakkennis. Het marketingplan geeft mij houvast en structuur. Ze houden me scherp. We werken samen echt naar de lancering toe.

Echt een aanrader samenwerken met SHE FACTORY!”

 |  GoedID

'Ze voelde tijdens de deepdivE   goed aan wat ik nodig had'

- Lieselore

Het persoonlijk gesprek voordat we van start gingen vond ik erg fijn. Je dacht met mij mee en begreep mij goed. Ik vind het prachtig hoe mijn huisstijl & website geworden is. Het is fijn dat mijn verhaal zo goed uiteen is gezet. Mooi om te zien dat wat ik voor ogen had nu werkelijkheid is. 

 |  Laura Elkhuizen Fotografie

'mooi om te zien dat wat ik voor   ogen had nu werkelijkheid is'

- Laura

Nog steeds kan ik uren op mijn website rondklikken, kijken en lezen. Hij is zo passend, mooi en af! De communicatie verloopt soepel. Heel snel antwoord en er wordt lekker veel meegedacht. Samen kom je dan veel verder en op nóg betere ideeën! Ik zou zelf nooit op deze kleuren in mijn nieuwe huisstijl zijn gekomen. Ze paste zo goed bij mij en mijn bedrijf!

 |  Moms & Mini's

'Nog steeds kan ik uren op mijn   website rondkiJken'

- Pascal

Ik heb een fijne deepdive strategie sessie gevolgd.
We bespraken heel gericht en persoonlijk onze situatie en hoe we onze
marketing strategie daarbij konden verbeteren en aanpassen.

Ik heb weer veel geleerd! Ik kom blij en vol nieuwe ideeën thuis.#vooralblijvendoenwaarikgoedinben”

 |  You Are Brilliant

'Ik heb een fijne DEEPDIVE 
 STRATEGIE SESSIE gevolgd'

- Christy

Afgelopen week de masterclass marketing gevolgd! Nu al veel aan gehad!
Mijn agenda laat het volledig uitwerken nog niet helemaal toe! Maar er is me heel
veel duidelijk geworden in wat ik nu doe en wat ik zou moeten doen!Mijn bedrijf gaat zeker groeien door jullie hulp!!

 |  NW Looks

'ER IS ME VEEL DUIDELIJK GEWORDEN
 IN WAT IK ZOU MOETEN DOEN'

- Kim

Mijn website is mooi, vrouwelijk en professioneel geworden. Ook vind ik mijn nieuwe huisstijl erg mooi. Er werd goed naar me geluisterd en gebruik gemaakt van mijn input. Tijdens dit proces hadden we goed persoonlijk contact en kreeg ik goed uitleg over de website. Ik vond het splitsen van het bedrag ook een fijne uitkomst. 

 |  Made Creatives

'Mijn website is mooi, vrouwelijk   en professioneel geworden'

- Machteld

Blij met onze nieuwe website en templates. Erg professioneel. Tijdens het traject reageerde je vriendelijk, snel en duidelijk. Ons betrekken bij de keuzes vonden we fijn.

 Vrouwen voelen elkaar aan en zo versterk je elkaar. Fijn om dat te ervaren in een voor mij algemeen mannenwereld. 

 |  Savourer

'Vriendelijk, snel eN duidelijk! 
 vrouwen VOELen elkaar AAN'

- Monica

Heel blij met mijn nieuwe webshop en logo. Je denkt met mij mee in oplossingen en deelt veel kennis.

Je kende me al een beetje, dus het was fijn dat je pijn producten en stijl goed kon inschatten. 

 |  Owned By

'Heel blij met mijn nieuwe
 webshop en logo'

- Linda

She Factory heeft een geweldig totaalplan om je echt te laten nadenken over je brand, doelgroep, je uitstraling, je content, je unieke selling points en de eigenheid van jouw bedrijf en product.

She Factory is kundig, hands on en creatief. Ze is een doorzetter met verstand van zaken. Alles is door hen geregeld en het resultaat mag er (meer dan) zijn! 

 |  Efficiency Partners

'She Factory is kundig,
 hands on en creatief'

- Estrella

Words ons the streets

prev

next

TESTIMONIALS