May 27, 2019

Als jij deze blog hebt geopend met de gedachte: “dit geldt waarschijnlijk niet voor mij” dan is deze blog voor jou! Haha, want zo werkt het met blinde vlekken. We zien ze niet. En toch weet ik zeker dat elke ondernemer “blind spots” heeft. Er zijn gebieden waarvan je niet eens doorhebt dat ze een valkuil voor je zijn. En weet je wat het bijzondere is? Verreweg de meeste ondernemers die ik ken hebben een blinde vlek voor hun eigen bedrijf!

Terugkerend thema

Ik zit hier dagelijks om tafel met een heleboel verschillende ondernemers. Coaches, fotografen, kunstenaars en webshop eigenaren. Een terugkerend thema bij al deze ondernemers is dat moment waarop je aanloopt tegen je eigen muurtje. Je weet precies wat bij anderen wel of niet handig gaat en waar zij de mist in gaan. Maar bij jezelf zie je het even niet. Je weet wel dat er ergens iets spaak loopt, maar waar gaat het precies mis?

Outsiders

Om maar een heel concreet voorbeeld te noemen: ik ben online marketeer. Ik kan voor elk bedrijf een fantastische strategie opzetten, een logo en huisstijl maken die precies passen bij het bedrijf en succesvolle funnels en campagnes bouwen. Maar om mijn eigen stijl, strategie en campagnes helemaal strak te krijgen, heb ik echt outsiders nodig die af en toe even meekijken. Ik wil namelijk zeker weten dat ik geen blinde vlekken heb en zo dingen over het hoofd zie, puur omdat het gaat over mijn eigen bedrijf.

Niet compleet

Herken je dat? Dat je coach bent maar als je naar je eigen webteksten kijkt, dan komt je passie er niet goed doorheen? Dat je kunstenaar bent, maar als je naar je eigen huisstijl kijkt je zo’n ontevreden gevoel blijft houden? Of dat je virtual assistent bent maar je eigen website lijkt maar niet compleet te raken.

Alleen

Zo’n blinde vlek is dus heel logisch! Helemaal als je ondernemer bent. Kijk, als je in loondienst bent, dan zorgt je baas er echt wel voor dat jouw blind spot niet onopgemerkt blijft. Maar als ondernemer, bijvoorbeeld als zzp’er, sta je er soms alleen voor. En dus moet je op zoek gaan naar mensen die met je meekijken, meedenken en durven te zeggen waar je zelf gewoon finaal overheen kijkt.

Het wordt tijd zeg!

Daarom heb ik ook de marketingcheck in het leven geroepen. Omdat ik vind dat elke vrouwelijke ondernemer iemand moet hebben die durft te zeggen wat er gewoon niet zo handig is. En die met hele goede tips komt waar je zelf nog helemaal niet aan had gedacht. Heb jij die marketing check nog nooit gedaan? Dan wordt dat tijd zeg! Helemaal omdat je deze maand bij je marketingcheck een gratis telefonische adviessessie krijgt!

 

De blinde vlek van elke ondernemer

De website en nieuwe huisstijl zijn heel erg mooi geworden, boven verwachting! Erg van onder de indruk. Mooi hoe de gesprekken die we gehad hebben terug komen in de vormgeving. Bijzonder hoe Marianne in staat is om alles in één geheel neer te zetten waarin alles met elkaar verbonden is! Dat raakt me!

 |  Vlinder Liv

'WOW, mijn nieuwe website
 is boven verwachting!'

- Linda

Je inlevingsvermogen om iets te maken wat precies bij je past qua stijl en inhoudt was echt heel tof. Het persoonlijke contact was super. Ik kon ook allerlei vragen bij je kwijt over hoe je en bedrijf runt. Op zakelijk en marketing gebeld. Ik vond het fijn om daar dan samen over te sparren. Dit is een site waar ik trots op ben en wat past bij mij als coach. Super gedaan! Dank je wel! 

 |  Blijf Gezond Nijkerk

'Dit is een site waar ik trots
 op ben eN WAT bij mij PAST!'

- Marieke

“Werken met She Factory voelt echt als het hebben van een all in- en hands on marketingexpert. Marianne voelde tijdens de deepdive marketingsessie goed aan wat ik nodig had.

Mooie verheldering door het stellen van de juiste vragen vanuit hun vakkennis. Het marketingplan geeft mij houvast en structuur. Ze houden me scherp. We werken samen echt naar de lancering toe.

Echt een aanrader samenwerken met SHE FACTORY!”

 |  GoedID

'Ze voelde tijdens de deepdivE   goed aan wat ik nodig had'

- Lieselore

Het persoonlijk gesprek voordat we van start gingen vond ik erg fijn. Je dacht met mij mee en begreep mij goed. Ik vind het prachtig hoe mijn huisstijl & website geworden is. Het is fijn dat mijn verhaal zo goed uiteen is gezet. Mooi om te zien dat wat ik voor ogen had nu werkelijkheid is. 

 |  Laura Elkhuizen Fotografie

'mooi om te zien dat wat ik voor   ogen had nu werkelijkheid is'

- Laura

Nog steeds kan ik uren op mijn website rondklikken, kijken en lezen. Hij is zo passend, mooi en af! De communicatie verloopt soepel. Heel snel antwoord en er wordt lekker veel meegedacht. Samen kom je dan veel verder en op nóg betere ideeën! Ik zou zelf nooit op deze kleuren in mijn nieuwe huisstijl zijn gekomen. Ze paste zo goed bij mij en mijn bedrijf!

 |  Moms & Mini's

'Nog steeds kan ik uren op mijn   website rondkiJken'

- Pascal

Ik heb een fijne deepdive strategie sessie gevolgd.
We bespraken heel gericht en persoonlijk onze situatie en hoe we onze
marketing strategie daarbij konden verbeteren en aanpassen.

Ik heb weer veel geleerd!Ik kom blij en vol nieuwe ideeën thuis.#vooralblijvendoenwaarikgoedinben”

 |  You Are Brilliant

'Ik heb een fijne DEEPDIVE 
 STRATEGIE SESSIE gevolgd'

- Christy

Afgelopen week de masterclass marketing gevolgd! Nu al veel aan gehad!
Mijn agenda laat het volledig uitwerken nog niet helemaal toe! Maar er is me heel
veel duidelijk geworden in wat ik nu doe en wat ik zou moeten doen!Mijn bedrijf gaat zeker groeien door jullie hulp!!

 |  NW Looks

'ER IS ME VEEL DUIDELIJK GEWORDEN
 IN WAT IK ZOU MOETEN DOEN'

- Kim

Mijn website is mooi, vrouwelijk en professioneel geworden. Ook vind ik mijn nieuwe huisstijl erg mooi. Er werd goed naar me geluisterd en gebruik gemaakt van mijn input. Tijdens dit proces hadden we goed persoonlijk contact en kreeg ik goed uitleg over de website. Ik vond het splitsen van het bedrag ook een fijne uitkomst. 

 |  Made Creatives

'Mijn website is mooi, vrouwelijk   en professioneel geworden'

- Machteld

Blij met onze nieuwe website en templates. Erg professioneel. Tijdens het traject reageerde je vriendelijk, snel en duidelijk. Ons betrekken bij de keuzes vonden we fijn.

 Vrouwen voelen elkaar aan en zo versterk je elkaar. Fijn om dat te ervaren in een voor mij algemeen mannenwereld. 

 |  Savourer

'Vriendelijk, snel eN duidelijk! 
 vrouwen VOELen elkaar AAN'

- Monica

Heel blij met mijn nieuwe webshop en logo. Je denkt met mij mee in oplossingen en deelt veel kennis.

Je kende me al een beetje, dus het was fijn dat je pijn producten en stijl goed kon inschatten. 

 |  Owned By

'Heel blij met mijn nieuwe
 webshop en logo'

- Linda

She Factory heeft een geweldig totaalplan om je echt te laten nadenken over je brand, doelgroep, je uitstraling, je content, je unieke selling points en de eigenheid van jouw bedrijf en product.

She Factory is kundig, hands on en creatief. Ze is een doorzetter met verstand van zaken. Alles is door hen geregeld en het resultaat mag er (meer dan) zijn! 

 |  Efficiency Partners

'She Factory is kundig,
 hands on en creatief'

- Estrella

Words ons the streets

prev

next

TESTIMONIALS