May 18, 2019

Hoe ben jij met je online marketing begonnen? Heb je eerst een heel plan uitgedacht, een huisstijl en website laten maken en ben je toen met steengoede social media en advertising begonnen? Of is het net andersom gegaan? Was je eigenlijk al in bedrijf en zijn al die andere dingen later stapje voor stapje gekomen?

Niet meer tevreden over je website

Hoe dan ook, vrijwel elke (vrouwelijke) ondernemer komt op een punt waarop ze niet meer tevreden is met de website. Dat kan aan meerdere dingen liggen: Je hebt je website eigenlijk nooit goed laten bouwen, je bedrijf is veranderd maar je website is daarin niet mee gegaan of je website is moeilijk in gebruik. En dat zijn nu precies redenen waarom je wél moet investeren in je website. Wij leggen uit waarom!

Je website als visitekaartje

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: je website is jouw visitekaartje! Als een potentiële klant op je website terecht komt, dan moet je die aan je binden. Slechte teksten, onprofessioneel design of slecht werkende techniek jagen bezoekers weg! Het is daarom heel belangrijk dat je hele website klopt. Professioneel maar niet te gelikt. Hip, maar ook persoonlijk. Overzichtelijk en duidelijk maar niet te zakelijk. Klinkt dat als jouw website? Of is er werk aan de winkel?

Een gebruiksvriendelijke website

Heb jij een website waarmee je aan de achterkant eigenlijk maar weinig kunt? Super jammer, want een website moet regelmatig worden aangepast. Al is het alleen al om te zorgen dat je beter gevonden wordt. Google rankt websites die actief zijn namelijk hoger. Maar ook als je aanbod, prijzen, of acties wijzigen, wil je dit natuurlijk ook op je website kunnen aanpassen. Daarom is het belangrijk om altijd te gaan voor een systeem waarmee je super makkelijk aanpassingen kunt doen.

Het rendement van een goede website

Je website is een uitgelezen plek om je omzet te vergroten. Het klinkt misschien even als een heel bedrag voor een nieuwe website, maar stel dat je door een verbeterde site veel meer klanten haalt? Vorige week sprak ik een fotografe die vertelde:

“Ik heb al tijden ongeveer 2 shoots per maand en ik wil meer. Na jullie marketingcheck ben ik alvast wat dingen gaan aanpassen. Binnen een week had ik 3 aanvragen.” Voor deze fotograaf bouwen we inmiddels een helemaal nieuwe site, omdat zij heeft ervaren hoeveel rendement een echt goede website oplevert. Ja, dat vraagt een eenmalige investering. Maar met veel meer omzet is dat het echt waard! 

Gratis webinar | Check je website

Ben je benieuwd of jouw website ook effectiever kan? Doe dan mee met mijn gratis webinar. Dinsdag aanstaande, 21 mei, om 20:30 ben je van harte welkom om aan te haken. En extra leuk: tijdens deze webinar krijg jij de kans om je website te laten checken door mij persoonlijk. Uiteraard met persoonlijk en uitgebreid advies! Wil je meedoen? Mail JA naar info@shefactory.nl

Waarom je WÉL moet investeren in je website.

De website en nieuwe huisstijl zijn heel erg mooi geworden, boven verwachting! Erg van onder de indruk. Mooi hoe de gesprekken die we gehad hebben terug komen in de vormgeving. Bijzonder hoe Marianne in staat is om alles in één geheel neer te zetten waarin alles met elkaar verbonden is! Dat raakt me!

 |  Vlinder Liv

'WOW, mijn nieuwe website
 is boven verwachting!'

- Linda

Je inlevingsvermogen om iets te maken wat precies bij je past qua stijl en inhoudt was echt heel tof. Het persoonlijke contact was super. Ik kon ook allerlei vragen bij je kwijt over hoe je en bedrijf runt. Op zakelijk en marketing gebeld. Ik vond het fijn om daar dan samen over te sparren. Dit is een site waar ik trots op ben en wat past bij mij als coach. Super gedaan! Dank je wel! 

 |  Blijf Gezond Nijkerk

'Dit is een site waar ik trots
 op ben eN WAT bij mij PAST!'

- Marieke

“Werken met She Factory voelt echt als het hebben van een all in- en hands on marketingexpert. Marianne voelde tijdens de deepdive marketingsessie goed aan wat ik nodig had.

Mooie verheldering door het stellen van de juiste vragen vanuit hun vakkennis. Het marketingplan geeft mij houvast en structuur. Ze houden me scherp. We werken samen echt naar de lancering toe.

Echt een aanrader samenwerken met SHE FACTORY!”

 |  GoedID

'Ze voelde tijdens de deepdivE   goed aan wat ik nodig had'

- Lieselore

Het persoonlijk gesprek voordat we van start gingen vond ik erg fijn. Je dacht met mij mee en begreep mij goed. Ik vind het prachtig hoe mijn huisstijl & website geworden is. Het is fijn dat mijn verhaal zo goed uiteen is gezet. Mooi om te zien dat wat ik voor ogen had nu werkelijkheid is. 

 |  Laura Elkhuizen Fotografie

'mooi om te zien dat wat ik voor   ogen had nu werkelijkheid is'

- Laura

Nog steeds kan ik uren op mijn website rondklikken, kijken en lezen. Hij is zo passend, mooi en af! De communicatie verloopt soepel. Heel snel antwoord en er wordt lekker veel meegedacht. Samen kom je dan veel verder en op nóg betere ideeën! Ik zou zelf nooit op deze kleuren in mijn nieuwe huisstijl zijn gekomen. Ze paste zo goed bij mij en mijn bedrijf!

 |  Moms & Mini's

'Nog steeds kan ik uren op mijn   website rondkiJken'

- Pascal

Ik heb een fijne deepdive strategie sessie gevolgd.
We bespraken heel gericht en persoonlijk onze situatie en hoe we onze
marketing strategie daarbij konden verbeteren en aanpassen.

Ik heb weer veel geleerd! Ik kom blij en vol nieuwe ideeën thuis.#vooralblijvendoenwaarikgoedinben”

 |  You Are Brilliant

'Ik heb een fijne DEEPDIVE 
 STRATEGIE SESSIE gevolgd'

- Christy

Afgelopen week de masterclass marketing gevolgd! Nu al veel aan gehad!
Mijn agenda laat het volledig uitwerken nog niet helemaal toe! Maar er is me heel
veel duidelijk geworden in wat ik nu doe en wat ik zou moeten doen!Mijn bedrijf gaat zeker groeien door jullie hulp!!

 |  NW Looks

'ER IS ME VEEL DUIDELIJK GEWORDEN
 IN WAT IK ZOU MOETEN DOEN'

- Kim

Mijn website is mooi, vrouwelijk en professioneel geworden. Ook vind ik mijn nieuwe huisstijl erg mooi. Er werd goed naar me geluisterd en gebruik gemaakt van mijn input. Tijdens dit proces hadden we goed persoonlijk contact en kreeg ik goed uitleg over de website. Ik vond het splitsen van het bedrag ook een fijne uitkomst. 

 |  Made Creatives

'Mijn website is mooi, vrouwelijk   en professioneel geworden'

- Machteld

Blij met onze nieuwe website en templates. Erg professioneel. Tijdens het traject reageerde je vriendelijk, snel en duidelijk. Ons betrekken bij de keuzes vonden we fijn.

 Vrouwen voelen elkaar aan en zo versterk je elkaar. Fijn om dat te ervaren in een voor mij algemeen mannenwereld. 

 |  Savourer

'Vriendelijk, snel eN duidelijk! 
 vrouwen VOELen elkaar AAN'

- Monica

Heel blij met mijn nieuwe webshop en logo. Je denkt met mij mee in oplossingen en deelt veel kennis.

Je kende me al een beetje, dus het was fijn dat je pijn producten en stijl goed kon inschatten. 

 |  Owned By

'Heel blij met mijn nieuwe
 webshop en logo'

- Linda

She Factory heeft een geweldig totaalplan om je echt te laten nadenken over je brand, doelgroep, je uitstraling, je content, je unieke selling points en de eigenheid van jouw bedrijf en product.

She Factory is kundig, hands on en creatief. Ze is een doorzetter met verstand van zaken. Alles is door hen geregeld en het resultaat mag er (meer dan) zijn! 

 |  Efficiency Partners

'She Factory is kundig,
 hands on en creatief'

- Estrella

Words ons the streets

prev

next

TESTIMONIALS