Apr 2, 2019

Heb jij ook zo’n mooi, hip visitekaartje laten drukken? Dat is super! Maar hoeveel doe je er eigenlijk mee? En hoeveel mensen krijgen je visitekaartje dagelijks in handen? Dat zijn er niet zoveel. Weet je wat eigenlijk veel meer het visitekaartje van je bedrijf is? Je website!

Daarom is het ook zo enorm belangrijk om te zorgen voor een sterke, effectieve website. Je kunt nog zo’n mooi bedrijf hebben, maar als je niet gevonden wordt online, dan loop je gewoon enorm omzet mis. En dat is jammer! In deze online samenleving kun je jouw website inzetten om je bedrijf krachtig in de markt te zetten. In deze blog leggen we uit waarom je website zo belangrijk is.

SEO

Door goede teksten op je website ga je veel vaker gevonden worden via zoekmachines. Daarvoor moet je niet alleen de juiste plugins installeren op je site, maar ook gebruik maken van zoektermen waarom potentiële bezoekers jou kunnen vinden. Denk dus niet alleen na over op welke termen je graag vonden wilt worden, maar ook welke woorden en zinnen mensen zouden kunnen intikken.

Prikkelen en verleiden

Je wilt graag dat koude bezoekers warme klanten worden. Daarom is het zo belangrijk dat je website goed triggert. Je naam moet blijven hangen en je moet op de korte tijd dat iemand op je website rondkijkt ook weten te verleiden om tot een actie over te gaan. Dat doe je door pakkende teksten, een goede route op je site en duidelijk knoppen met call-to-actions.

Expertise en informatie

Een website is DE plek om meer van je expertise te laten zien. Zoals jij nu ook op onze website deze blog leest, komen mensen op jouw site ook teksten lezen. Je kunt daarin laten zien dat je verstand van zaken hebt en meer uitleg geven over hoe je werkt. Heel belangrijk om het vertrouwen van de bezoeker te winnen.

Campagnes

Je website is de basis van je campagnes. Heb je een leuke actie, een weggever een nieuwsbrief, of wat dan ook, zorg dat je website het draagt. Op je website kun je met blokken en landingspagina’s goed triggeren en downloads aanbieden. Ook kunnen klanten op je website zich aanmelden voor een event of actie. Maar dan moet je website wel staan als een huis en er super goed uit zien!

Begin jij inmiddels een beetje te twijfelen of je website wel zo effectief is ingericht? Geen paniek! We starten op 29 april en nemen jou in drie weken helemaal mee door je website. Met als knallende afsluiting een gratis webinar waarin je hele praktische tips geven en je al je vragen kunt stellen.

Zorg dat je snel je plekje reserveert! Aanmelden doe je hier.

Dit is hoe jij je website versterkt!

De website en nieuwe huisstijl zijn heel erg mooi geworden, boven verwachting! Erg van onder de indruk. Mooi hoe de gesprekken die we gehad hebben terug komen in de vormgeving. Bijzonder hoe Marianne in staat is om alles in één geheel neer te zetten waarin alles met elkaar verbonden is! Dat raakt me!

 |  Vlinder Liv

'WOW, mijn nieuwe website
 is boven verwachting!'

- Linda

Je inlevingsvermogen om iets te maken wat precies bij je past qua stijl en inhoudt was echt heel tof. Het persoonlijke contact was super. Ik kon ook allerlei vragen bij je kwijt over hoe je en bedrijf runt. Op zakelijk en marketing gebeld. Ik vond het fijn om daar dan samen over te sparren. Dit is een site waar ik trots op ben en wat past bij mij als coach. Super gedaan! Dank je wel! 

 |  Blijf Gezond Nijkerk

'Dit is een site waar ik trots
 op ben eN WAT bij mij PAST!'

- Marieke

“Werken met She Factory voelt echt als het hebben van een all in- en hands on marketingexpert. Marianne voelde tijdens de deepdive marketingsessie goed aan wat ik nodig had.

Mooie verheldering door het stellen van de juiste vragen vanuit hun vakkennis. Het marketingplan geeft mij houvast en structuur. Ze houden me scherp. We werken samen echt naar de lancering toe.

Echt een aanrader samenwerken met SHE FACTORY!”

 |  GoedID

'Ze voelde tijdens de deepdivE   goed aan wat ik nodig had'

- Lieselore

Het persoonlijk gesprek voordat we van start gingen vond ik erg fijn. Je dacht met mij mee en begreep mij goed. Ik vind het prachtig hoe mijn huisstijl & website geworden is. Het is fijn dat mijn verhaal zo goed uiteen is gezet. Mooi om te zien dat wat ik voor ogen had nu werkelijkheid is. 

 |  Laura Elkhuizen Fotografie

'mooi om te zien dat wat ik voor   ogen had nu werkelijkheid is'

- Laura

Nog steeds kan ik uren op mijn website rondklikken, kijken en lezen. Hij is zo passend, mooi en af! De communicatie verloopt soepel. Heel snel antwoord en er wordt lekker veel meegedacht. Samen kom je dan veel verder en op nóg betere ideeën! Ik zou zelf nooit op deze kleuren in mijn nieuwe huisstijl zijn gekomen. Ze paste zo goed bij mij en mijn bedrijf!

 |  Moms & Mini's

'Nog steeds kan ik uren op mijn   website rondkiJken'

- Pascal

Ik heb een fijne deepdive strategie sessie gevolgd.
We bespraken heel gericht en persoonlijk onze situatie en hoe we onze
marketing strategie daarbij konden verbeteren en aanpassen.

Ik heb weer veel geleerd! Ik kom blij en vol nieuwe ideeën thuis.#vooralblijvendoenwaarikgoedinben”

 |  You Are Brilliant

'Ik heb een fijne DEEPDIVE 
 STRATEGIE SESSIE gevolgd'

- Christy

Afgelopen week de masterclass marketing gevolgd! Nu al veel aan gehad!
Mijn agenda laat het volledig uitwerken nog niet helemaal toe! Maar er is me heel
veel duidelijk geworden in wat ik nu doe en wat ik zou moeten doen!Mijn bedrijf gaat zeker groeien door jullie hulp!!

 |  NW Looks

'ER IS ME VEEL DUIDELIJK GEWORDEN
 IN WAT IK ZOU MOETEN DOEN'

- Kim

Mijn website is mooi, vrouwelijk en professioneel geworden. Ook vind ik mijn nieuwe huisstijl erg mooi. Er werd goed naar me geluisterd en gebruik gemaakt van mijn input. Tijdens dit proces hadden we goed persoonlijk contact en kreeg ik goed uitleg over de website. Ik vond het splitsen van het bedrag ook een fijne uitkomst. 

 |  Made Creatives

'Mijn website is mooi, vrouwelijk   en professioneel geworden'

- Machteld

Blij met onze nieuwe website en templates. Erg professioneel. Tijdens het traject reageerde je vriendelijk, snel en duidelijk. Ons betrekken bij de keuzes vonden we fijn.

 Vrouwen voelen elkaar aan en zo versterk je elkaar. Fijn om dat te ervaren in een voor mij algemeen mannenwereld. 

 |  Savourer

'Vriendelijk, snel eN duidelijk! 
 vrouwen VOELen elkaar AAN'

- Monica

Heel blij met mijn nieuwe webshop en logo. Je denkt met mij mee in oplossingen en deelt veel kennis.

Je kende me al een beetje, dus het was fijn dat je pijn producten en stijl goed kon inschatten. 

 |  Owned By

'Heel blij met mijn nieuwe
 webshop en logo'

- Linda

She Factory heeft een geweldig totaalplan om je echt te laten nadenken over je brand, doelgroep, je uitstraling, je content, je unieke selling points en de eigenheid van jouw bedrijf en product.

She Factory is kundig, hands on en creatief. Ze is een doorzetter met verstand van zaken. Alles is door hen geregeld en het resultaat mag er (meer dan) zijn! 

 |  Efficiency Partners

'She Factory is kundig,
 hands on en creatief'

- Estrella

Words ons the streets

prev

next

TESTIMONIALS